Monday, November 22, 2010

TQ EN. SHARIF

Dah lama beli pinggan ni dari En. Shariff..taopi baru minggu lepas saya bawa balik KL dari kampung pinggan2 tu.. TQ En. Shariff..seronok sgt dpt pinggan tu especially yg biru tuu...cun gilerrrr...

6 comments:

  1. teringat masa akhir2 taun 70an..masa tu pegi beraya makan dodol dalam piring warna pink mcm ni la..

    ReplyDelete
  2. haah betul tu en rasli...dodol dan halwa

    ReplyDelete
  3. salam haniss,seronok my wife dpt berbual dgn mak haniss..maklumlah org sekampong...thanks..

    ReplyDelete
  4. hehehhee..tq en sharif..sudi hantar ke rumah...may next time kita noleh jumpa member2 antitk yg ada kat area BP tuuu..

    ReplyDelete
  5. mana nk dpt pinggan dodl/halwa tu???? saya kepingin sungguh, dah lama cari..... @ S'pore tk ada..... huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. alahaii baru eprasan ada mesej niii dh setahunn dahh az kat malaysia masih buyk piring2 nii bias aorg jual rm10 - rm12

    ReplyDelete